Header Image 1 Header Image 5 Header Image 3 Header Image 6 Header Image 4 Header Image 7

Life update » New Health Coaching

First image Second image Second image Second image

Life Update - New Health Coaching

We laten regelmatig onze computer updaten naar een nieuwe/betere versie en schonen de harde schijf op, zodat alles naar behoren blijft functioneren. Ook ons lijf is af en toe echt eens toe aan een 'update' van zijn harde schijf, zodat alle cellen weer naar behoren met elkaar kunnen communicerenen en je verbinding met je ware ik en je originele blauwdruk weer hersteld of geoptimaliseeerd wordt.

Bij New Health Coaching wordt er niet gekeken naar de klacht of ziekte, maar naar datgene wat jij specifiek nodig hebt, om weer in je eigen kracht te gaan staan. Een complete Life Update gaat in onderstaande 3 stappen:

 1. Herken en laat los wat niet van jou is - verwijder alle virussen en spam en update je harde schijf naar de nieuwste versie van jezelf
 2. Herstel de balans in je mind, je lichaam en je emoties - zet alle data netjes in de juiste mappen, zodat alles overzichtelijk en simpel bedienbaar is.
 3. Stem af op je ware bestemming en zet stappen in het creëren van je eigen toekomst - je leert hiermee je eigen computer te programmeren zodat hij altijd up-to-date blijft

Na een Life Update zie ook voor meer info werkwijze heb je genoeg tools in handen om zelf je eigen programmeur te worden en daarbij ook je eigen energie leverancier. Je krijgt inzicht in vele nieuwe mogelijkheden en kunt vanuit je eigen kracht de juiste beslissingen nemen, je hebt meer energie en minder klachten en problemen met andere mensen of relaties.

Door middel van simpele diverse combinatie methodes heb je heel snel resultaat en hoef je niet meer door diepe dalen of door diepe emoties heen, dat maakt een Life Update bij Gabi Schmitter juist zo interessant. Heb je interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op.

waarom?

Feit is dat onze leefstijl een effect heeft op lichaam en geest. Gezondheidsklachten ontstaan vaak door een opstapeling van meerdere factoren. Als voorbeeld nemen we onderstaand ‘regenton’-model. Hierin bepaalt de vulling van de regenton of stressfactoren al of niet tot klachten leiden. Is de regenton overvol, dan kan een geringe externe of interne stress al leiden tot gezondheidsklachten (het overlopen van de ton). Is de regenton meer of minder leeg (goede ontgifting), dan wordt externe of interne stress door jouw systeem zonder symptomen opgevangen.

Life Update kan met simpele methodes de inhoud van jouw persoonlijke ‘ton’inzichtelijk. Door inzicht in al jouw externe en interne stressfactoren kan er een gerichte behandeling plaats vinden, het liefst voordat er al duidelijke ziektebeelden zijn ontstaan. Door (eenvoudige) maatregelen te treffen in het dagelijks leven kun je zo jouw ‘ton’ voor overlopen behoeden en vergroot je de kans om tot op hoge leeftijd gezond en vitaal te blijven.

.

Update ook jou lijf en leven naar bewust-ZIJN:

 • Bewuster leven
 • Bewuster beleven
 • Bewuster genieten

  Specialisaties/kernwoorden:

 • Lichaamsverzuring
 • Stralingsbelasting
 • Onverwerkte emoties
 • Ontgiften
 •  

  Life Update is er ook voor de dieren waar wij mee samenleven en die door hun gevoeligheid veel van onze emoties overnemen en daardoor niet goed in hun vel zitten.

  Life Update, voor mens en dier!

   

  Quantumhealing: Touch of Matrix™

  Touch of Matrix™, want praten over de nieuwe tijd, het nieuwe bewustzijn en nieuwe energieën is goed... er mee werken is beter en interessanter! Touch of Matrix is veranderen vanuit je Ware IK; revolutionair, grenzeloos en wonderlijk!

  Touch of Matrix™ is een zeer diep doorwerkende helingmethode. Ze is simpel, direct en geeft verbazingwekkend snel resultaat, zowel fysiek als emotioneel en psychisch.

  De methode is gebaseerd op de kwantumfysica: alle materie bestaat op het diepste niveau uit energie, uit trilling of licht en informatie. Dus ook ons lichaam. Ons energiesysteem bestaat uit een groot raster (matrix) van energetische verbindingen waarmee we met alles verbonden zijn. In deze verbindingen kunnen blokkades en verstoringen ontstaan. Bij Touch of Matrix™ wordt gewerkt vanuit het Zuiver Bewustzijn, met subtiele energie en hoge frequenties. Jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd, waardoor verbindingen worden hersteld en blokkades kunnen worden opgelost. 

  Het mooie van deze methode is dat het volstaat om je bewust te zijn van de klacht, zonder dat je weet wat de oorzaak ervan is. Je hoeft niet alles te begrijpen of opnieuw te beleven. Nagenoeg alle klachten kunnen met Touch of Matrix™ behandeld worden, zowel fysieke als emotionele/psychische klachten 

  Tijdens een sessie kan er via verschillende ingangen worden gewerkt, zoals:

  • fysiek 
  • het thema of de klacht in z'n algemeen
  • overtuigingen
  • genetische lijnen
  • de chakra's
  • de meridianen
  • de hormoonspiegel
  • vorige of paralelle levens
  • de dimensies
  • e.d.

  en

  Leefomgeving: en met name de verbindingen met je leefomgeving en de belastingen in je leefomgeving

  Neem gerust contact op voor een afspraak of kijk in de agenda voor leuke belevenissessies en workshops

  Uw gezondheid in beeld met i Healthģ analyse!

  Meten is weten!

  De i Healthģ metingen (zie foto's hierboven) worden direct geanalyseerd via de computer. Het resultaat verschijnt in overzichtelijke tabellen en grafieken op het beeldscherm. Zo kunt u precies zien of en waar zich in uw lichaam probleemgebieden bevinden. Door na verloop van tijd opnieuw uw gezondheidstoestand te meten, kan bepaalt worden of de behandeling aanslaat en of deze aangepast moet worden.

  Voor u betekent dit een optimaal afgewogen en persoonlijk advies, waardoor u minder en zeker geen onnodige behandelingen krijgt en minder middelen hoeft te slikken.

  i Healthģ analyse is pijnloos, effectief en doelgericht!

  Het aantal stoorfactoren dat onze gezondheid belast, is in onze geÔndustrialiseerde landen bijna oneindig. Ze zijn bijna niet meer te overzien.

  D.m.v. testen met i Healthģ analyse kunnen veel oorzaken van ziekten gevonden worden, tevens worden organen - en orgaansystemen doorgemeten om hun functioneren te kunnen bepalen.

  Voorbeelden van belastingen welke gemeten kunnen worden:

  • Lichaamsverzuring
  • Zware metalen
  • Levensmiddelen: melk, suiker, vlees, gluten enz.Str
  • Stralingsbelasting
  • Electrosmog: elektrische huishoudelijk apparatuur
  • Negatieve stress
  • Psychische en lichamelijke overbelasting
  • BacteriŽn, virussen, schimmels, parasieten
  • Tekorten aan vitaminen en mineralen

  Verder worden via grafieken inzichtelijk gemaakt

  • de mate Vitalileit†
  • het effect van de behandeling
  • het effect van middelen†

  i Healthģ analyse is een patiŽnt vriendelijke, pijnloze therapie welke zelfs voor kinderen een ideale behandelingsmethode vormt.

  i Healthģ analyse moet beschouwd worden als een complementaire behandeling ter ondersteuning van conventionele of specifieke behandeling.

  Diagnose

  Dit medisch diagnosesysteem combineert 5000 jaar oude Chinese medische kennis met geavanceerde technieken uit de ruimtevaart. i Healthģ is namelijk ontwikkeld in de ruimtevaart. Vierhonderd artsen en wetenschappers uit alle vakrichtingen werkten aan een volledig medisch diagnosesysteem, waarmee men de gezondheid van de ruimtevaarders in de MIR in de gaten kon houden. De basis van het systeem is de Chinese acupunctuur. Om de gezondheid van een patiŽnt/cliŽnt te bepalen wordt met i Healthģ analyse de twaalf belangrijkste meridianen/energiebanen van het menselijk lichaam gemeten.

  Hoe werkt de i Healthģ analyse?

  Aan het begin van een behandeling wordt uw lichamelijke en emotionele gesteldheid gemeten. Net als bij acupunctuur gaat de i Healthģ analyse uit van de energetische waarden van de meridianen/energiebanen. Dit wordt gemeten met een elektronische pen, die op het begin- en eindpunt van de meridianen/energiebanen, bij de handen en de voeten, wordt gezet. Een meridiaanmeting vind 3x plaats en duurt enkele minuten. U voelt hier niets van.


  Het i Healthģ systeem bevat scans waarbij het lichaam zťlf aangeeft welk probleem de eerste prioriteit heeft, zowel fysiek als mentaal, zowel chronisch als acuut.

  De i Healthģ metingen worden daarna geanalyseerd via de computer, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd en het geslacht van de cliŽnt/patiŽnt. Het resultaat verschijnt in overzichtelijke tabellen en grafieken op het beeldscherm. Zo kunt u precies zien of en waar zich in uw lichaam probleemgebieden bevinden. Door na verloop van tijd opnieuw uw gezondheidstoestand te meten, kan bepaalt worden of de behandeling aanslaat en of deze aangepast moet worden. De i Healthģ laat namelijk per middel zien wat het effect hiervan is op iedere afzonderlijke meridiaan/energiebaan. Voor u betekent dit een optimaal afgewogen en persoonlijk advies, waardoor u minder en zeker geen onnodige middelen hoeft te slikken.

  Therapie controle

  De energie van de meridianen/energiebanen wordt eerst gemeten in de conditie van het moment. De meridianen/energiebanen kunnen van de norm afwijken omdat de patiŽnt vermoeid of hongerig is (basismeting is aangegeven in blauw).

   Na de basismeting, worden de meridianen/energiebanen geprovoceerd met een mild EMG-signaal uit het i Healthģ systeem. Met deze provocatie wordt het lichaam gedwongen zijn regulerende capaciteit in te zetten (laatste actuele meting is aangegeven in rood). Ook emotionele invloeden worden daarmee zichtbaar.

  Hoe groter het energieverlies door de provocatie is, des te kleiner is de reserve-energie van het lichaam. De zwakke meridianen worden zwakker, vitale meridianen veranderen weinig (dus reguleren goed). De zwakke functies kunnen de provocatie niet compenseren. Geblokkeerde meridianen/energiebanen reageren nauwelijks en vertonen dus regulatiestarheid.

  Na provocatie volgt een behandeling. Het resultaat toont een fysieke reactie:

  • Positief = meer energie = minder weerstand = bevestigend: het lichaam zegt "ja" tegen deze behandeling.
  • Negatief = minder energie = meer weerstand = nee = afwijzing; het lichaam zegt "nee" tegen deze behandeling.
  • Neutraal = verandering minder dan Ī 6%. Balans = een belangrijk positief signaal als de meridianen na provocatie een betere balans tonen.


  Uit uitvoerige praktische ervaring is gebleken, dat bij een positieve reactie van het geteste voedingsmiddel, supplement of een behandeling die door het lichaam ondersteund wordt om zijn probleem te overwinnen.

  In het geval van een duidelijke negatieve reactie, zal de testsubstantie of de behandeling een extra belasting vormen.

  Energieverdeling

  Bij de energie evaluatie geldt dat in het geval van een positieve reactie: ja = positief = meer energie, het geteste medicijn of behandeling het lichaam ondersteunt om zijn probleem te overwinnen.

   In het geval van een duidelijke negatieve reactie, herkent het lichaam de stof, maar zal het medicijn of behandeling een extra belasting vormen.

  Hier kan men primair constateren of het algemene energieniveau binnen de norm ligt. De norm is vastgelegd aan de hand van enkele miljoenen metingen en bepaalt de referentielijnen die niet overschreden mogen worden:†
  • Tussen de rode horizontale lijnen: normaal energiepatroon.
  • Boven de bovenste rode lijn: overmaat of geblokkeerde energie.
  • Onder de onderste rode lijn: gebrek aan energie.

  Op de meridiaan/energie balk onderop de grafiek is aangegeven hoe de meridiaan/energieregulatie van de cliŽnt/patiŽnt is met betrekking tot blokkades. Een blokkade is aan de orde, als de meridiaan/energiebaan, na milde provocatie, geen verschil in energie toont bij nameting:

  • Oranje: (Let op!) Onbalans (asymmetrie) tussen 30-70%
  • Rood: (Kritiek!) Onbalans (asymmetrie) van 70% of meer

  Symmetrie


  De geest en haar emoties is een belangrijke gezondheidsfactor. Deze grafiek laat per meridiaan/energiebaan de verhouding zien van de energie in linker en rechter lichaamshelft. Hieruit kan men afleiden wat de invloed van de geest is op het lichaam.
  • Rood: Verschil tussen linkerzijde en rechterzijde > 70%
  • Oranje: Verschil tussen linkerzijde en rechterzijde 30% - 70%
  • Groen: Verschil tussen linkerzijde en rechterzijde < 30%

  Deze grafiek toon aan dat de belangrijkste energie blokkades zich bij deze cliŽnt/patiŽnt bevinden aan de linkerzijde van het lichaam. De linkerkant van het lichaam wordt gecontroleerd door de rechterzijde van de hersenen (geldt voor rechtshandige mensen) Hier spelen de persoonlijke emoties (relaties, gezin, familie) een grote rol in de psychosomatische status van de patiŽnt.

  Als deze grafiek zou aantonen dat de belangrijkste blokkades van de energie in de rechterzijde van het lichaam zitten, gecontroleerd door de linkerzijde van de hersenen, spelen rationele en maatschappelijke problemen (huisvesting, baan, inkomen) een grote rol in de psychosomatische status van de patiŽnt.

  i-healthģ beschikt over een gepatenteerde interventiemodule, om binnen enkele minuten de storende invloed van de piekerende geest op het lichaam te neutraliseren. Met dit instrument kan men de werkelijke fysieke storing onderscheiden van de psychische.

  Regulatief

   Deze grafiek toont de regulatie van de meridianen/energiebanen in vergelijking met de normwaarden. De niveaus geven de regulerende capaciteit van het lichaam aan en het absolute energieverschil van de meridianen in vergelijking met de normwaarden (zwarte horizontale balken).

  Dit is ook een goed scherm voor de interpretatie van de Vijf Elementen analyse.

  • Groene balken
   Tussen de zwarte parallel horizontale krommen: optimale regulatie en het aanpassingscapaciteit = Homeostase.
  • Rode balken
   Boven de bovenste horizontale kromme: excessieve energie, stagnatie, hyperactiviteit,ontsteking e.d. De overmaat van energie kan op verzuring wijzen, koorts,overbelaste spieren en weefsels of een energie-stasis.
  • Blauwe balken
   Onder de onderste horizontale kromme: energiegebrek, gestoorde functie of organische wanorde. De lage energie kan o.a. op een parasietenprobleem, een chronisch toxineprobleem,een nutriŽnten-tekort, chronische moeheid of op een slechte bloedsomloop wijzen.

  Balans

   Balans analyse van alle aspecten Deze grafiek toont diverse aspecten van de energieverdeling tussen de meridianen/energiebanen. Deze grafiek is zeer belangrijk om subjectieve begrippen als "goed gevoel" en "vitaal" objectief te kunnen beoordelen.†

  Yin : Yang
  Parasympaticus:Sympaticus = ontspanning:inspanning/prestatie. Hieruit kan men de mate van verwerking van inspanningen en ontspanning lezen.

  Boven : Onder
  Energieverhouding van de meridianen/energiebanen van het bovenlichaam en die van het onderlichaam. Deze geeft de balans weer tussen de anabole en de katabole processen. Een lage energie in de bovenmeridianen/energiebaan kan duiden op een gebrekkige regulatiecapaciteit met op termijn een eventueel burn-out syndroom. Lage energie in de ondermeridianen/energiebaan kan duiden op stress symptomen door gebrekkige excretie, eliminatie en resorptie.

  Links : Rechts
  Linkerzijde van lichaam: Emotionele (persoonlijke, relationele, huiselijke)druk. Rechterzijde van lichaam: Rationele (zakelijke, maatschappelijke, professionele, financiŽle) druk.

  Vuur : Water
  De verhouding tussen de energie van de vuurmeridianen/energiebanen en de watermeridianen/energiebanen.

  De Vitaliteitsindex
  Geeft de verhouding weer tussen de elementen Vuur en Water. Een verhouding van 0,7 tot 1,3 is normaal.

  Harmonie index
  Drukt de relatieve verhouding uit van de spreiding van alle meetwaarden. Een balansindex onder 2,5 wijst op een ongewenste grote spreiding van de energieniveaus. Bij een waarde boven 3,5 wordt een waarneembaar goed gevoel van harmonie bereikt.

  i Healthģ analyse moet beschouwd worden als een complementaire behandeling ter ondersteuning van conventionele of specifieke behandeling.

  Voor meer info: http://www.gezondheidinbeeld.nl/

  Het SuperTuning® Systeem

  Is een hele nieuwe complete behandelwijze die enerzijds de allang bekende  kleurentherapie verbonden heeft met de bevindingen van de natuurkunde en de informatiegeneeskunde dat ons biosysteem, net als ons psychomentale systeem, op een veel meer astraal niveau gereguleerd wordt, waarbij er een zgn. 'blauwdruk' bestaat van onze gezonde staat, de status van harmonie. Het SuperTuning® systeem kan op intelligente wijze aanwijzen op welke plaatsen deze harmonie niet meer in balans is en weer opnieuw opnemen (balanceren)in het veld van gezondheid dat ons allemaal ondersteunt en dat harmonieus onze lichaamsprocessen reguleert. Met het SuperTuning® systeem kunnen alle vorm van leven behandeld worden, waarbij ik gekozen heb voor het behandelen van mensen en dieren.

  Het SuperTuning® systeem geeft op duidelijke wijze aan waar in of om het lichaam de balans verstoord is en welke specifieke kleuren (SuperTunes) nodig zijn om deze verstoringen te herbalanceren naar hun oorspronkelijke 'blauwdruk' van gezonde status. Daarbij is het mogelijk te kiezen uit 3 verschillende weergave modellen nl.: lichaamsniveau, chakra niveau of op wervelkolomniveau(zie foto's). Dit balanceren kan op meerdere manieren gebeuren, waardoor de behandeling ook later voortgezet kan worden.

  First image Second image Second image Second image

  Bij een 1e behandeling bepalen we eerst de remedie kleur, dat is de kleur die op dat moment het meeste van toepassing is. Daarna volgt een behandeling op basis van de modules. De behandeling houdt in dat u een "lichtbad" krijgt van een speciaal ontwikkelde lamp met de voor u afgestemde kleuren en tevens krijgt u door een koptelefoon ook de sound (toon)behorende bij de kleur in verschillende toonhoogtes. Elke sound en elke kleur is een regelrechte hoogwerkzame geluidsfrequentie of trilling die een harmoniserend effect op de hersenen en het lichaam heeft. Bij specifieke klachten of bij een volgende behandeling kan dan ook gebruik gemaakt worden van de verschillende onderstaande programma's.

  De behandeling kan ondersteund worden met de speciale ontwikkelde SuperTuning remedies

  Onderstaand een voorbeeld van een behandeling van iemand met ernstige lichaamsverzuring:

  Bestand: SuperTuning - I health.docx

  Tevens zijn behandelingen mogelijk met  de volgende aparte programma's:

 • Anti-stress
 • Apathie
 • Artritis
 • Astma
 • Balans
 • Blaasontsteking
 • Brandwoden
 • Bronchitis
 • Depressie
 • Detox
 • Drugsverslaving
 • Eczeem vochtig
 • Galstenen
 • Gastritis
 • Hartritmestoornissen
 • Hepatitus
 • Hooikoorts
 • Hyperactiviteit
 • Hysterie
 • Impotentie
 • Influenza
 • Longontsteking
 • Migraine
 • Multiple Sclerose
 • Pijnbehandeling
 • Psoriasis
 • Sedatie
 • Spataderen
 • Spierdystrofie
 • Spierkramp
 • Stimulatie
 • Stoppen met roken
 • Tinnitus
 • Verleden loslaten
 • Wat betekent het begrip "SuperTuning®"?

  biotrigger_kl.jpg

  Elk mens wordt biologisch aangestuurd (getriggert) door een aantal exact gedefinieerde stuurfrequenties. Men noemt deze “effectieve biotrigger” (eng. supertunes). Ze bouwt voor een gezond organisme een onmisbare landkaart voor de gezondheid, nodig voor de handhaving van de homeostase. Als dagelijks fenomeen is dit niet in onze bewuste waarneming. Deze faktoren werden voor het eerst bekend in het begin van de ruimtevaart en de ervaring van de afwezigheid van delen van deze informatie in het wereldruim. Deze omstandigheden voerden bij de astronauten tot aanzienlijke biologische onregelmatigheden en onbalans.

  1. Geen ziekte zonder verlies van verbinding met effectieve biotrigger.
  2. Een verbinding met de effectieve biotrigger voert gestaag in de richting van gezondheid.

  Heden ten dagen kunt u met het moderne Copen SuperTuning® systeem in de analyse vaststellen welke biotrigger door het lichaam niet kan worden gebruikt. De oorzaak hiervan zijn verschuivingen van de lichaamseigen resonantielagen door o.a. verzuring, spanning, shock, trauma etc. Op basis van deze gegevens balanceert het SuperTuning® systeem het organisme naar een gezonde resonantie-bekwaamheid.

  Voor een optimale balancering beschikt het SuperTuning® systeem over een geheel nieuw ontwikkelde lichttherapie, op basis van de modernste LED technologie en nieuw ontwikkelde preparaten op basis van Phylak Spagyriek en micro-quartz kristallen.

  Signalen voor een gezonde toekomst

  Het systeem gebruikt exclusief de wetenschappelijk aantoonbare informatie van de hoogeffectieve biotriggers, die elk afzonderlijk de oriëntering geven aan het totale biosysteem. Zij bepalen de patronen voor gezondheid en ziekte; afhankelijk of en in welke baan zij zich bewegen. Om deze frequenties zo goed en gemakkelijk mogelijk “op de patiënt” zichtbaar te maken, werkt het Copen-SuperTuning-Systeem met een absoluut intuïtief bedienbare soft- en hardware.

  Planeten-kl.jpg

  Wetenschap:

  • SuperTuning® staat voor daadwerkelijke aanwezige meetbare informatie die het biochemisch systeem ordent en reguleert.
  • Onderzoekers van het Max Planck Instituut waren in staat om aan te tonen dat SuperTuning® frequenties rechtstreeks invloed uitoefenen op de ruimtelijke ontwikkeling van organische stoffen, in dit geval van eiwitten.
  • Met kinesiologie kon (volgens Dr. Klinghardt) worden aangetoond dat SuperTuning® kwaliteiten rechtstreeks een krampverlichtend effect uitoefenen op centrale reguleringszones.
  • Met neurologie kon worden aangetoond dat andere SuperTunes waarden het ‘ontspoorde zenuwstelsel’ weer terugleiden naar harmoniserende alfaconditie.

  Bronvermelding:
  www.supertuning-therapie.de
  www.bioanalyse.nl

  Audio-Balance!

  Life Update intruduceert een geheel nieuw gezondheids-concept: Audio-Balance!

  Het lijkt allemaal zo gewoon, het wordt elke dag weer licht. Maar zonder dit licht zouden wij niet kunnen leven. Licht is leven en geeft energie en gezondheid voor alle levende wezens. Wij hebben alle kleuren van het lichtspectrum nodig om gezond te blijven.Probeer maar eens een plant te laten groeien zonder licht of met alleen rood licht.

  AUDIO-BALANCE! DE NATUURLIJKE PILVRIJE – MOBIELE HUISAPOTHEEK OP UW EIGEN COMPUTER

  Audio-Balance! geeft u een geheel nieuwe tool om gezondheidspreventie en –bevordering op een natuurlijke manier vanaf uw computer in eigen hand te nemen via: Health-Hologrammen die uw eigen lichaamsfrequenties aansturen via helende klanken.

   25 jaar intensief onderzoek binnen de integrale geneeskunde hebben naar een volledig nieuwe  toepassing geleidt: helen met klank! Audio-Balance heeft op basis hiervan harmoniserende bioactieve Health-hologrammen ontwikkelt.Deze Health-hologrammen kunnen net als remedies en psychoactieve geneesmiddelen het zelfherstellend vermogen in het lichaam aansturen en sterke gezondheidsbevorderende effecten in werking zetten kunnen zeer effectrief zijn voor bijvoorbeeld:

  • Het vergroten van het zelfvertrouwen
  • Balans brengen bij inslaap-en doorslaapstoornissen
  • Burn-out preventive en aanpak
  • Emotionele en fysieke Detox
  • Stress gerelateerde klachten
  • Stimuleren van het immuunsysteem
  • Hoofdpijnklachten
  • Neutraliseren van electrosmog en milieubelastingen
  • Verhoging van het algemene prestatievermogen
  • Verhoging  van de emotionele draagkrachtigheid
  • Verbetering van het algemene welbevinden
  • Verbetering van het concentratievermogen
  • Verbetering van het algemene prestatievermogen
  • Verbetering van het seksuele prestatievermogen 

  Meer info over lezingen/opleidingen en inloopdagen op diverse locaties in Nederland en Duitsland 

  Audio-Balance! maakt hierbij ook gebruik van o.a. Alpha en Theta frequenties die via een koptelefoon via de Hemi-Sync technologie aangeboden worden. Hemi-Sync  technologie brengt beide hersenhelften veel meer in een toestand van samenwerking waarbij de karakteristieken van beide hersenhelften elkaar beter ondersteunen. Dit wordt veroorzaakt door de binaural beats (input van licht van elkaar verschillende frequenties in beide oren -iedere hersenhelft een eigen frequentie- maakt dat de hersenen het verschil synchroniseren waarbij er een 3e toon ontstaat, een 'geluidsgolf' die niet van buitenaf ingevoerd wordt via de zintuigen, maar als het ware in de hersenpan zelf resoneert).daardoor kan ons brein nieuwe breincellen en nieuwe verbindingen aanmaken, waardoor er weer geheel nieuwe inzichten gecreëerd kunnen worden.   

  Verkeer dagelijks in optimale balans!

  Audio-Balance! biedt u: alle 12 Health-Holograsmmen, 30 Wellness-programma’s voor specifieke klachtgerichte toepassingen, meer dan 130 Health-Holorammen voorzien van een affirmatie en met de nieuwe functie DAILY BALANCE FUN kunt u zelfs met 1 druk op de knop uw optimale toepassing  vinden. 

  Drie versies – voor ieder mens zit het juiste erbij!

  Audio-Balance!  is er in een voordelige Family-versie, een Creative-versie voor de veeleisende gebruiker, ook prima toepasbaar in bedrijven en een Therapeutenversie, voorzien van  een unieke communicatie module en met de mogelijkheid om zelf Health-Hologrammen te maken en te werken met meer en nog diepere frequenties. 

  AudioBalance – samen sterk – voor therapeut en cliënt!

  Audio-Balance! werkt met een geniale communicatiemodule zonder afspraak.. Therapeut en cliënt  kunnen via hun Audio-Balance! versies online met elkaar communiceren. De therapeut kan als extra service zelf speciale klachtgerelateerde persoonlijke Health-hologrammen voor zijn cliënten maken  en  deze op elke gewenst moment direct naar de Audio-Balance! versie van zijn cliënt sturen. De cliënt kan dee direct gebruiken, zonder afspraak en zonder reistijd. Met de mogelijkheid om dit direct af te rekenen in de online shop functie..

   Met dagboekfunctieHoud de grip op uw leven!

  Om uw ontwikkelingen en voortgang na elke toepassing bij te houden, zodat u altijd alles terug kunt kijken aan de hand van uw eigen gezondheidsdagboek.. 

  Met Online shop mogelijkheid!

  Audio-Balance! is ook voorzien van een geïntegreerde  online-shop functie voor passende welzijnproducten. 

  Audio-Balance! is de ideale uitkomst in onze mobile wereld!

  Audio-Balance! is op ieder in de handel te verkrijgen computer toepasbaar. Daardoor kunt U AudioBalance thuis of op kantoor, in het vliegtuig, trein, hotel of vliegveld gebruiken.

   

  Het ontstaan van de naam Jassentechniek.

  De naam Jassentechniek is ontstaan doordat de ontwikkelaar hiervan ons fysieke lichaam vergeleek met een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals een verbindingenjas, traumajas, projectiejas en ga zo maar door. Wanneer er teveel jassen aan een kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer, je ziet dan niet meer wie je echt bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven.

  Voor wie werkt deze techniek?

  Iedereen draagt jassen - ballast of de bekende rugzak - met zich mee. Bij de een zijn deze wat dikker als bij een ander. Echter, jij bepaalt zelf of je daar last van hebt of niet. Wanneer deze jassen je tot last worden kan deze techniek iets voor je betekenen. Wellicht is het je opgevallen dat de laatste tijd bij steeds meer mensen de "jassen" wat zwaarder zijn gaan "hangen". Wanneer dit gebeurt merk je dit direct.

  Kenmerkend voor mensen die last van hun ballast hebben is wanneer deze meer vermoeid en futloos zijn. Sommigen hebben het gevoel niet vooruit te komen en vast te zitten in werk of relatie. Anderen hebben meer het gevoel in cirkeltjes te draaien of tegen de stroom in te zwemmen. Weer anderen ervaren hinder van onverklaarbare gevoelens, negatieve gedachten of worden dagelijks "achtervolgd" door een onverwerkt verleden. Kortom ieder mens ervaart zijn of haar belastende verleden anders. Er is ťťn duidelijke overeenkomst; iedereen wil er vanaf.

  Wat doet het met je?

  Ook dit is persoonlijk en subjectief. De een wordt duidelijk fitter en de ander ervaart een intens gevoel van vrijheid. Opvallend veel mensen zitten na het loslaten van hun ballast beduidend beter in hun vel en hebben meer zelfvertrouwen.

  Zie voor info de officiele website van de jassentechniek zie ook:
  jassentechniek.nl

  Deze techniek is ook zeer goed toepasbaar op Dieren voor meer info zie ook:
  Emino.nl

  Tonglen
  Tonglen is een liefdevolle manier om je hart stap voor stap verder te openen voor het leed van jezelf en anderen en dit vervolgens te transformeren in licht en liefde. De toepassingen zijn groot, van kleine irritaties in het alledaagse leven, het omgaan met pijn en boosheid, tot problemen in je relatie of het begeleiden van doodzieke mensen. De gevoelens van vriendelijkheid en mededogen die je met deze oefeningen ontwikkelt, hebben ook een direct effect op degene die ze toepast. Iedereen wordt er op deze manier door geholpen. Tonglen lijkt veel op de oefeningen van HeartMath voor een coherent hart. Bij deze oefeningen visualiseer je dat je inademt door je hart en uitademt door je zonnevlecht, het energiepunt tussen je borstbeen en je navel. Daarbij roep je een oprecht gevoel van waardering, mededogen, zorg of liefde voor iets of iemand in je leven. Die positieve, liefdevolle gevoelens houd je vast, terwijl je ze uitstraalt naar jezelf en anderen. Tonglen voegt hieraan toe dat je je vanuit deze coherente toestand verbindt met een situatie waarin pijn of leed bestaat. Die situatie kan over een kind gaan, een vriend, een collega, zelfs een dier. Het kan zich thuis afspelen of op je werk. Volg wat dat betreft je hart.
  - Met een inademing neem  je het leed of de pijn van de gekozen persoon op.
  - Op een uitademing zend je die persoon alles wat hem of haar kan bevrijden van het leed, ontspant en gelukkig maakt. Dat kan een glimlach zijn, zachtheid, licht of wat dan ook.
  Besteed evenveel aandacht aan de in- én de uitademing. Vaak wordt je adem dieper als je dit doet. Doe dit een aantal malen. Bouw de tijd langzaam op en neem goed waar hoe je je bij tongelen voelt. Het is belangrijk dat je tijdens het ademen liefdevol en geconcentreerd blijft. 5 tot 10 minuten zijn daarom in het begin voor de meeste mensen genoeg. Dit is de kern van deze krachtige methode. Toch is het vaak moeilijk om voor iemand anders tonglen te beoefenen, omdat je eigen pijn en ellende overheersen. Je kunt helemaal in beslag genomen worden door boosheid, weerstand, verdriet en wat al niet meer. Op dat moment richt je je mededogen op alle levende wezens die dezelfde negatieve emotie hebben. Je hoeft niet te weten wie dat zijn of waar zij zich bevinden. Adem het collectieve leed in en wens bij je uitademing alles en iedereen ontspanning, liefde of geluk. Voel wat nodig is. Stuur datgene de wereld in waarmee de negatieve emotie letterlijk en figuurlijk wordt verlicht. Zo verlicht je ook jezelf EN maken we samen de wereld steeds meer verlicht...
  uit Scheppend Leven van Hans Andeweg - meer info: www.ecotherapie.org
   

    

  5 Minuten per dag
  Waar je aandacht aan geeft, dat groeit.
  Waar je gedachten en emoties aan geeft, wordt jouw wereld
  Je creëert dus zelf de wereld waarin je wilt leven.
  En samen kunnen we de wereld creëren waar we van dromen
  Richt je aandacht en energie op schoonheid, liefde en vreugde en vergroot deze daarmeed in de wereld en in jezelf
  want de sterkste energie wint altijd.
  Dit kan heel eenvoudig door elke dag 5 minuten lang het gevoel van liefde in jezelf op te roepen
  Zet mooie muziek op, denk aan je kinderen of dieren, ga de natuur in...
  En als je die liefde voelt, er helemaal van vervuld bent, stuur het dan naar alles en iedereen die die liefde nodig heeft!

  5  minuten - daarmee kun je een wezenlijke bijdrage leveren aan een mooie(re) wereld.
  Little Grandmother - Kiesha Crowther

  Heetwaterkuur - natuurlijke ontgiftingskuur

  Onderstaande gember heetwaterkuur is goed om je lever te helpen zijn afvalstoffen kwijt te raken.

  Laat 1 liter bronwater 20 minuten zachtjes koken. Voeg op het eind wat geraspte gemberwortel aan het gekookte water toe. Doe dit hete water in een thermoskan en drink dit gedurende dag met steeds 2 kleine slokjes en zo heet mogelijk. Dit is een oud Ayuvedisch recept om snel afvalstoffen te verwijderen, de spijsvertering te versterken en de nieren te helpen. Zie ook: energieherstelplan.nl en voor veel tips over echt gezonde voeding: natuurdietisten.nl

  Je bent wat je EET

  Spoedcursus gezonde voeding te dowloaden als PDF file:
  spoedcursus gezonde voeding.pdf
  Leefbewust.com

  KIES ook voor KLEUR in je eten Natuurlijke kleurstoffen maken groenten en fruit niet alleen onweerstaanbaar, maar zijn ook supergezond. Want elke kleur groente of fruit bevat weer andere unieke supergezonde stoffen die ook weer van invloed zijn op ons energieniveau. Door volop in kleur te varieren krijgt u van al deze stoffen voldoende binnen. Door te experimenteren en te luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt kunnen we meer te weten komen over de voedingsbehoeften van ons lichaam. RODE produkten staan voor Energie, uithoudingsvermogen en vitaliteit, ORANJE voor een goede spijsvertering, GEEL voor reiniging, GROEN voor een sterk hart, BLAUW en PAARS voor kalmering en koestering, VIOLET voor creatieve ideeën.

  Ik daag je uit vervang eens 3 weken lang 1 broodmaaltijd met deze super gezonde fruitsmoothie van Mike Donkers:

  Inspiratiefilms.nl Deze webwinkel biedt u inspirerende films, InspiratieNetwerkBijeenkomsten en FilmEvents met het oog op Persoonlijke Ontwikkeling, Persoonlijk Leiderschap en Bewustzijn Opnieuw Bekeken.

  Fantastische initiatieven op het gebied van biologische groententeelt, fruitteelt, zuivelproduktie, rondom het prachtige landgoed Hemmen. Het hele jaar door allerlei leuke, educatieve en ontspannende activiteiten, surf naar:
  www.hemmensland.nl

  Geen tijd om je biologische boodschappen te halen, of te ver weg? De Streekexpresse brengt elke vrijdag alles bij je thuis, als je woont in regio Ede, Otterlo, Wageningen, Bennekom, Gemeente Renkum, Gemeente Overbetuwe, Oosterhout (Nijmegen) en Schuytgraaf (Arnhem).
  www.streekexpresse.nl

  Het nieuwe keurmerk voor natuurlijke schoonheidsverzorging en cosmetica:
  www.natrue.org

  Wil je alles over zout weten, bezoek dan eens dit leuke, kleine museum in Delden:
  www.zoutmuseum.nl

  Grensverleggend magazine over wetenschap/spiritualiteit/geschiedenis/mysterie/gezondheid/achtergrond/nieuwe boeken en dvd's.....Frontier
  www.frontiermagazine.nl

  Lees eens wat anders, lees Ode.
  www.ode.nl

  Als je echt wilt weten hoe het allemaal zit op het wereldtoneel, luister en lees Johan Oldenkamp:
  www.pateo.nl

  Onafhankelijk tijdschrift voor spiritualiteit, wetenschap, gezondheid & milieu
  www.spiegelbeeld.nl

  Een nieuwe politieke partij, met een hoopvol stemmend partijprogramma! Kijk snel op
  www.mensenspirit.nl

  Voor de bewuste consument: De waarheid over voeding, geneesmiddelen, achtergrondartikelen en nog veel meer.
  www.leefbewust.com

  Met een bril of contactlenzen worden je ogen er niet beter op. "Sterker" nog.....je hebt steeds sterkere glazen nodig. Kijk eens of deze website iets voor jou is:
  www.natuurlijkzien.com

  Het adres voor bronzen tuingereedschap - dat beter is voor je tuingrond, voor je planten (hebben koper nodig) en elk plantkarwei in de tuin gemakkelijker maakt:
  www.kopersporen.nl

  Voor bewustmakende, kritische radio-items, surf eens naar:
  www.argusoogradio.org

  foodwatch onthult kwalijke praktijken van voedselfabrikanten.
  Ze komen op voor het recht van consumenten op veilig en goed voedsel. foodwatch is onafhankelijk en neemt geen blad voor de mond.
  www.foodwatch.nl

  Als je nog meer wilt weten en je kop niet langer in het zand wilt steken:
  www.wanttoknow.nl
  www.uitdaging.net
  www.electrostress-gezondheid.com
  www.niburunews.com

  En last but not least, als je berichtgeving over de kwaliteit van ons voedsel wilt lezen dat je in de krant of op t.v. niet tegenkomt, lees dan:
  www.naturalnews.com

   

  Pas op met eten uit de MAGNETRON -maar je kunt er wel goed van alles in desinfecteren

  Diverse onderzoeken hebben inmiddels aangetoond wat de gevolgen zijn van het bereiden van eten in de magnetron. De vibratie van watermoleculen veranderd namelijk door de straling. Hierdoor heeft het lichaam veel meer moeite met het herkennen van de voedingsmiddelen en ziet het de door de magnetron bewerkte producten soms zelfs als indringer ipv voeding. Dit is een kleine selectie van de invloed van bereiding met de magnetron:

 • vermindering van 60 tot wel 90% van de vitale energie van de voedingsmiddelen
 • sterke afname van het vermogen van het lichaam om voedingsstoffen op te nemen
 • het hemoglobine en cholesterolgehalte in het bloed verslechteren
 • de hoeveelheid witte bloedlichaampjes neemt sterk af
 •  het electrisch potentiaal van het celmembranen nemen sterk af, waardoor deze veel gevoeliger worden voor virussen en schimmels
 • bronvermelding: http://www.zentrum-der-gesundheit.de/mikrowelle.html

  De magnetron kan trouwens wel heel goed gebruikt worden om allerlei micro organismen zoals bacteriën en schimmels in bv. vaatdoekjes en houten snijplankjes definitief te vernietigen. Door vaatdoekjes, snijplankjes, ondergoed en/of sokken bij minimaal 600 watt 3 minuten te 'verwarmen' worden alle micro organismen gedood (bv. Candida of voetschimmel). Let wel op met metalen onderdelen, hierdoor kunnen brandgaten ontstaan.

  Kleur en emoties

  Kleuren-tip voor ondersteuning

  Soms maken we situaties mee zoals een ongeluk, een medische ingreep, een echtscheiding of verlies, waardoor het leven binnen één seconde een andere wending krijgt en we dus uit balans raken. De uitdaging is: hoe gaan we ermee om en hoe komen we weer in balans.

  Kleur beïnvloedt onze emoties. Er zijn twee kleuren die je kunt gebruiken wanneer jij of iemand anders ondersteuning nodig heeft. Deze kleuren zijn oranje en blauw. Oranje helpt ons om datgene wat er in ons leven gebeurt te verwerken, en het verleden los te laten. De kleur oranje kan vooral nodig zijn na een ongeluk of een tragedie waarbij we ons steeds weer afvragen: ‘wat als….’ of ‘als ik dat had gedaan in plaats van ...’ De oranje kleur zorgt dat je weer betrokken raakt, weer kunt genieten en brengt hernieuwd enthousiasme en plezier in het leven.

  Blauw is een kalmerende kleur die zelfvertrouwen geeft en het vertrouwen in het leven kan terugbrengen. Deze kleur geeft kalmte als je geërgerd bent en geeft rust waar chaos is. Blauw bemoedigd en begrijpt en helpt ons om alles in de juiste samenhang te zien. Wanneer er behoefte is aan rust, kalmte of loslaten, kan de kleur blauw gebruikt worden.

  In dit geval zou een SuperTuning® behandeling of de SuperTuning® remedies oranje en blauw een grote ondersteuning kunnen zijn. Maar ook het dragen van blauwe en oranje kleding (dan het beste in overhemden of blouses), het in huis halen van blauwe en oranje gekleurde bloemen of deze kleuren visualiseren, of oranje en blauw/paars voedsel eten. Oranje fruit en groenten eten, helpt stress te verminderen. Blauw fruit (bv druiven) en groenten (bv aubergine) eten, kan ons denken tot rust brengen. Daarom is de kleur blauw ook goed te gebruiken bij slapeloosheid, infectie, hoofdpijn of bij de gevolgen van een shock.

  Blauw en oranje zijn complementaire kleuren. Door ze in balans te gebruiken zullen ze elkaar aanvullen en het effect versterken.

  Kleuren tip voor allergieën

  In deze tijd zijn er steeds meer mensen die aan een allergie lijden ofwel aan een overgevoeligheid voor bepaalde stoffen. Ze hebben symptomen zoals niezen, jeukende ogen, lopende neus en soms zelfs een gezwollen gezicht.

  Er is een simpele en gemakkelijke manier om deze symptomen te verhelpen: naast kleur in kleding en voeding ook gekleurde brillen! Als u een turquoise bril gebruikt voor ongeveer 20 – 30 minuten per dag, dan kunnen deze symptomen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Wanneer u door een gekleurde bril kijkt en dit licht onze ogen binnenkomt dan gaat dit licht naar de vitale gedeelten van de hersenen, zoals de hypothalamus, epifyse en de pituiry klier. Dit betekent dat licht een groot gedeelte van onze lichaamsprocessen beïnvloedt, zoals hormoon huishouding, stress levels en het autonome zenuwstelsel dat onze emoties herbergt.

  Licht kan ook onze stofwisseling en reproductieve functies beïnvloeden. Iedere kleur kan verschillende lichaamsdelen in ons lichaam stimuleren en ondersteunen. Turquoise is een attractieve én een kalmerende kleur, zowel fysiek als emotioneel. Turquoise ondersteunt het immuunsysteem om met dagelijkse fysieke en emotionele druk om te gaan. Deze kleur stimuleert ook een diepere ademhaling en ontspant gespannen spieren, vooral in de schouders en het bovenste gedeelte van de rug.

  Mocht u last hebben van allergieën dan kan een SuperTuning® behandeling met de kleur turquoise en de SuperTuning® remedy turquoise een fantastisch hulpmiddel zijn om de symptomen die hiermee gepaard gaan, te verminderen. Voor verdere ondersteuning kun je turquoise kleding (liefst direct op de huid gedragen)en accessoires dragen(bv een sjaal).

  Kleuren tip voor enthousiasme, openheid voor verandering en om op te vallen

  Als je wilt opvallen en opgemerkt wilt worden, kun je dit bereiken met de kleur magenta/fuchsia. Deze kleur is niet alleen opvallend maar communiceert gelijktijdig een boodschap van enthousiasme, empathie, openheid voor verandering en oog voor detail.

  Het is altijd interessant om te zien dat, als je deze kleur in je leven introduceert, het een bereidwilligheid voor verandering en transformatie aangeeft. Mensen die deze kleur veel dragen werken op een eigen niet-conformistische manier.

  In de marketing kan deze kleur gebruikt worden om een boodschap van innovatie, precisie en energie te communiceren. Zie het logo van Telekom Duitsland.

  Je zou deze kleur in je leven kunnen integreren, door het dragen van magenta/fuchsia kleding of accessoires, liefst direct op de huid gedragen of door het gebruik van de SuperTuning remedy Magenta of een behandeling met de kleur Magenta.

  Kleurentip voor moed en vertrouwen

  Heb je moed nodig voor een (sollicitatie) gesprek of om een nieuwe hypotheek aan te vragen? Kun je wel wat aanmoediging/vertrouwen gebruiken om dat ene telefoongesprek aan te gaan of om al je e-mails te beantwoorden? Heb je moed nodig om een nieuwe relatie aan te gaan of om weer een nieuwe dag te beginnen?

  Hoe het ook is, soms hebben we aanmoediging nodig om iets weer te gaan doen, iets weer opnieuw te proberen na een teleurstelling of om ons enthousiasme weer te (her) vinden.

  De natuur geeft ons iedere ochtend al een aanmoediging als de zon opkomt. Met haar oranje achtige gloed waarmee ze de wereld meedeelt dat er een nieuwe dag aanbreekt, vol van nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen !! De spontaniteit en blijheid van een kind weer te ervaren. Het maakt niet uit hoe gisteren was, de kleur oranje geeft je de (aan)moed(iging) om de dag met hernieuwd enthousiasme en energie te beginnen en aan te pakken. Ook wanneer je je een beetje teleurgesteld, bang of lusteloos voelt, kun je de kleur oranje gaan integreren in je leven. Je kunt een oranje t-shirt, overhemd, das of ketting dragen. Je kunt ook wat oranje fruit of groente eten om je energie peil omhoog te brengen en je gedachten positief te beïnvloeden, bv een sinaasappel, wortel, pompoen of paprika. Daarbij kun je ook kiezen voor een SuperTuning® behandeling met de kleur oranje en/of voor de SuperTuning® remedy in de kleur oranje

  Herken je dit: heb je vermoeide/branderige ogen na een dag achter je pc gezeten te hebben? TFT monitors schijnen een kwikzilver frequentie af te geven met een hoog percentage blauw licht. Deze verhouding van blauw licht kan een beschadigende invloed hebben op onze ogen en ons metabolisme. Oranje gekleurde computer brillen kunnen je ogen beschermen tegen onomkeerbare schade.Door het dragen van een oranje kleurige bril 20 minuten per dag breng je meer vitaliteit, energie en plezier in je leven. Deze kleur versterkt tevens je immuunsysteem en is een goede anti-depressiva.

  Kleuren tip om de huidige recessie te overleven

  De kleur turquoise is een kleur die je kan ondersteunen om creatiever te worden, in je werk én in je privé leven. Deze kleur kan je helpen om nieuwe methodes te ontdekken, dingen anders aan te pakken indien de oude methodes niet meer de gewenste resultaten opleveren. Hoe kun je ontwikkelen van middelmatigheid naar uitmuntendheid? Nieuwe tijden verlangen nieuwe maatregelen, methodes en paradigma’s.

  Introduceer de kleur turquoise in je leven. Je kunt deze kleur dragen of objecten in deze kleur in je werk en thuis omgeving neerzetten. Turquoise is een combinatie van groen en blauw; het moedigt je aan om naar je eigen intuïtie te luisteren. In de kleuren therapie is de kleur turquoise gerelateerd aan nieuwe tijden, frisse ideeën, het computer tijdperk en creativiteit. Deze tijd daagt ons uit om origineel, inventief, uniek en optimistisch te zijn. Dit zijn allemaal eigenschappen van de kleur turquoise. Maak snel een afspraak voor een SuperTuning® behandeling met de kleur turquoise.

  Kleuren tip voor 'niet storen'

  Als je wat ruimte voor jezelf nodig mocht hebben en/of graag wat afstand wilt draag dan de kleur zwart. Zwart is een klassieke en elegante kleur die tegelijkertijd een boodschap uitstraalt van ‘kom niet te dichtbij, laat me lekker mijn eigen gang gaan!’ Daarom zie je ook dat veel tieners door een ‘zwarte fase’ gaan. Ik denk dat ze deze uitstraling Gothic noemen. Veel zwart bij tieners communiceert een boodschap naar ouders en leerkrachten van: ‘laat me lekker met rust…’, een ‘even niet storen’ boodschap.

  De kleur zwart is een goede kleur als je je wilt verschuilen, niet te zeer aanwezig wilt zijn en ook niet te kwetsbaar wilt overkomen. Tevens is het een makkelijke kleur, omdat vlekken op zwart niet opvallen. Wees wel alert op het feit dat je niet teveel zwart draagt, omdat het je kan verhinderen om al je mogelijk potentieel naar buiten te laten komen, waardoor je ook ‘emotioneel onzichtbaar’ wordt. De kleur zwart straalt ook mysterie, elegantie en kracht uit. In de marketing wordt zwart veel gebruikt voor mannelijke produkten zoals after shave en ook voor gourmet produkten. Alle presidenten en veel hoogwaardigheidsbekleders worden gereden in zwarte auto’s omdat het stijl, status en klasse uitstraalt.

  Draag de kleur zwart als je je emoties niet wilt tonen en een sterke, mysterieuze indruk wilt geven. Maar, zoals met alle kleuren, overdoseer niet. Vooral niet met de kleur zwart.

  bronvermelding: www.colourcomfort.com

   

  Warm aanbevolen websites:

  Gezond leven, we willen het allemaal. Maar het moet ook lekker zijn, niet te veel tijd kosten en niet te duur. Mike Donkers had voor mij het antwoord met zijn.  Alle ingediënten zijn als pakket te bestellen in de webshop van Life supplementen.

  Heart4Earth
  Co-creator Heart4earth

  Een Life Update moet beschouwd worden als een complementaire behandeling ter ondersteuning van
  conventionele of specifieke behandelingen.

  Lifeupdate © 2010