Header Image 1 Header Image 5 Header Image 3 Header Image 6 Header Image 4 Header Image 7

The Heart Connection Hart Cirkel

Datum & TijdLocatie
29/04/2016 van: 12:30 tot: 18:00omgeving Amersfoort/Utrecht locatie volgt na aanmelding

HerOntdek de KLIK in de Verbinding in een Hart Cirkel

Het gevoel ECHT in contact met elkaar te zijn, met je Partner, met je Collega, met je Vriendin, met je Kinderen en met je Dieren.

Die KLIK in de Verbinding waarbij geen woorden meer nodig zijn, die voelt als thuiskomen, een veilige haven waarin alles kan zijn. 

Wat gebeurt er eigenlijk als dat niet zo is, want in de natuur is die KLIK volkomen 'natuur'lijk? Een Hart Cirkel kan je  een duidelijk en heel onvoorwaardelijke manier helpen om bij jezelf te blijven, zodat die KLIK in de Verbinding weer voor altijd op je eigen harde schijf komt te staan. 

Sinds begin 2015 zijn wij: Monique Steenwijk van HorseSense en Gabi Schmitter van Life UPdate, bezig geweest om al onze kennis en ervaringen te bundelen en we hebben de meest krachtige en simpele oefeningen met elkaar gedeeld om er een super interactieve dag van te maken waarin we (soms hele) oude patronen op diep niveau los kunnen maken zodat er nieuwe openingen ontstaan om door die KLIK in de Verbinding de liefde de ruimte te geven vrij door te stromen. 
En dat in alle lagen van ons bewustzijn: fysiek, emotioneel, mentaal, op zielsniveau tot zelfs het quantum niveau.

 Je zult ontdekken dat het net die dynamieken zijn die jou tegenhouden om echt helemaal jezelf te zijn en je open te stellen voor die KLIK in de Verbinding en de liefde in welke relatie dan ook. 

-------------------------
voor meer informatie over Hart Cirkel, klik door naar onze gezamelijke website: http://theheartconnection.nl/home/harcirkels-met-paarden

Waarom in een hartcirkel?
Onze emotionele blokkades en overlevingsmechanismen zijn (in het verleden) ontstaan in verbinding met anderen, en daarom is de weg naar herstel ook weer in verbinding met anderen. Door de kracht van het versterkte veld dat we samen creëren, is het effect vele malen sneller en groter dan in een gewone 1-op-1 coaching sessie. Wij ervaren en benoemen dat als 'de magie van de cirkel'.

Voel jij ook een KLIK met dit alles?

Wees welkom en doe een keer mee!
Schrijf je in door op het evenement op aanwezig te klikken, je krijgt dan via een pb een bevestiging van ons,
Let op! als we hier op facebook nog niet bevriend, stuur ons (gabi schmitter, monique steenwijk)dan eerst even een vriendschapverzoek,zodat we verdere details en de juiste locatie aan je door kunnen geven via een pb.
Of meld je aan via e-mail: gabi@lifeupdate.nl ovv de datum

Kijk ook eens in de agenda om te ontdekken waar en wanneer er een volgende hartcirkel is of wat er nog meer te doen is.

Deelnameprijs:€ 45,00  
inclusief koffie/thee/water en iets lekkers
Neem je iemand (nieuw) ter introductie mee of doe je voor het eerst mee bij ons in een Hart Cirkel? Gezellig en voordelig! Je betaalt dan slechts €25,00 p/persoonHeart4Earth
Co-creator Heart4earth

Een Life Update moet beschouwd worden als een complementaire behandeling ter ondersteuning van
conventionele of specifieke behandelingen.

Lifeupdate © 2010