Header Image 1 Header Image 5 Header Image 3 Header Image 6 Header Image 4 Header Image 7

The Heart Connection Hart Cirkel met Paarden

Datum & TijdLocatie
24/04/2016 van: 12:30 tot: 18:00omgeving Amersfoort - adres volgt na inschrijving

Hart Cirkel met Paarden

Voor die KLIK in de Verbinding

Het gevoel ECHT in contact met elkaar te zijn, met je Partner, met je Collega, met je Vriendin, met je Kinderen en met je Dieren.

Die KLIK in de Verbinding waarbij geen woorden meer nodig zijn, die voelt als thuiskomen, een veilige haven waarin alles kan zijn.
Wat gebeurd er eigenlijk als dat niet zo is, want in de natuur is die KLIK volkomen 'natuur'lijk?

Daarom gebruiken wij paarden, want die natuurlijke staat is ook onze essentie. Alleen overschaduwd door donkere wolken en bijna vergeten, mogen wij ons die natuurlijke staat weer HerInneren.
En met name paarden zijn geschikt om die de lucht op te laten klaren en je deze KLIK weer te laten HerInneren Ze kunnen jou als geen ander op een duidelijk en heel onvoorwaardelijke manier helpen om bij jezelf te blijven, zodat die KLIK in de Verbinding weer voor altijd op je eigen harde schijf komt te staan.

De hele zomer zijn wij: Monique Steenwijk van HorseSense en Gabi Schmitter van Life UPdate bezig geweest om al onze kennis en ervaringen te bundelen en we hebben de meest krachtige en simpele oefeningen met elkaar gedeeld om er een super interactieve middag van te maken waarin we zeer oude patronen op diep niveau los kunnen maken zodat er nieuwe openingen ontstaan om door die KLIk in de Verbinding de liefde de ruimte te geven vrij door te stromen.
En dat in alle lagen van ons bewustzijn: fysiek, emotioneel, mentaal, op zielsniveau tot zelfs het quantum niveau.
Eerst werken we in een cirkel eraan om de relatie met jezelf te herstellen en in de middag gaan we paarden inzetten.
In contact met het paard worden juist die relatie dynamieken waar jij momenteel tegenaan loopt heel helder aan je gespiegeld. Je zult ontdekken dat het net die dynamieken zijn die jou tegenhouden om echt helemaal jezelf te zijn en je open te stellen voor die KLIK in de Verbinding en de liefde in welke relatie dan ook.

Onze trauma's en emotionele ladingen zijn ontstaan in verbinding met anderen, en daarom is de weg naar heling ook weer in verbinding met anderen.
Een cirkel fungeert daarvoor als de notenkraker, door de kracht van het versterkte veld dat we samen creëren, is het effect vele malen sneller en groter dan in een gewone 1-op-1 coachingsessie. Wij ervaren en benoemen dat als 'de magie van de cirkel'.

Voel jij een KLIK met dit alles?
Heb jij, net als wij, al jaren het verlangen gevoeld om je relaties te verdiepen?
Dan is dit je kans! Doe mee en haal het beste uit jouzelf, om vervolgens ook anderen te kunnen inspireren hetzelfde te doen.

Energie uitwisseling: normaal € 65,00 pp  en kom je met z'n 2en betaal je samen € 90,00 en er is 1 Pay it Forwaard plek voor iemand die het even neit kan betalen. Of nodig jij je vriend of vriendin uit en geef deze ervaring cadeau aan iemand.

incl. koffie/thee/water en iets lekkers

Aanmelden via: gabi@lifeupdate.nl of door in het facebook evenement op aanwezig te klikken, je krijgt dan een PB met de bevestiging. Klik hier voor de link naar het evenement voor vragen bel gerust: 06-41303012 - Gabi

KliKKen wij zondag samen in Vebinding?

Gabi Schmitter & Monique SteenwijkHeart4Earth
Co-creator Heart4earth

Een Life Update moet beschouwd worden als een complementaire behandeling ter ondersteuning van
conventionele of specifieke behandelingen.

Lifeupdate © 2010